Yumurtalı, Kızarmış Peynirli Ekmek - Sandef Gıda

Pratik Lezzetler

Yumurtalı, Kızarmış
Peynirli Ekmek

MALZEMELER

  • 4-5 adet Sandef tam buğday unlu ekmek
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 çay bardağı beyaz peynir ( evde bulunan herhangi bir peynir çeşidi olabilir )
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Ekmeklerin üzerine sürmek için;

  • Tereyağ veya kahvaltılık margarin

HAZIRLANIŞI

  1. Sandef tam buğday unlu ekmekleri yağlı kağıt serili tepsimize dizelim.
  2. Diğer yandan derin bir kapta beyaz peyniri ezelim.
  3. Üzerine 1 adet yumurtayı ve rendelenmiş kaşar peynirini ilave edip karıştıralım.
  4. Dilimlenmiş ekmekleri üzerine tereyağ veya margarin sürüp üzerine peynirli harçtan koyup yayalım.
  5. 180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.