Yöresel Ekmekte Pizza - Sandef Gıda
×
ANASAYFA
KURUMSAL
ÜRÜNLERİMİZ
ÜRETİM
REFERANSLAR
PRATİK LEZZETLER
İLETİŞİM
☰
ANA SAYFA
KURUMSAL
ÜRÜNLERİMİZ
ÜRETİM
REFERANSLAR
PRATİK LEZZETLER
İLETİŞİM
Pratik Lezzetler
Yöresel Ekmekte
Pizza
MALZEMELER
6adet Sandef yöresel ekmek
24dilim sucuk
2 adet çarliston biber
8-10adet cherry domates
4-5adet mantar
1kase rendelenmiş kaşar peyniri
Sosu İçin:
1,5 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 kahve fincanı sıcak su
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul biber
HAZIRLANIŞI
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Ekmekleri tepsiye aralıklı olarak dizin.
Mantar ve biberleri çok ince olmayacak şekilde dilimleyin. Domatesleri ortadan ikiye veya üçe kesin.
Sosu bir kapta hazırlayın. Ekmeklerin üzerine bir tatlı kaşığı kadar sürün ve yayın.
Sucukları, biberleri ve mantarları ekmeklere paylaştırın ve dizin.
Üzerine kaşar peyniri rendesinden bir avuç kadar dökün ve yayın.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kaşarlar eriyene, sucuklar pişene kadar pişirin. Afiyet olsun.