Karadeniz Ekmeğinde Kanepe - Sandef Gıda
×
ANASAYFA
KURUMSAL
ÜRÜNLERİMİZ
ÜRETİM
REFERANSLAR
PRATİK LEZZETLER
İLETİŞİM
☰
ANA SAYFA
KURUMSAL
ÜRÜNLERİMİZ
ÜRETİM
REFERANSLAR
PRATİK LEZZETLER
İLETİŞİM
Pratik Lezzetler
Karadeniz
Ekmeğinde Kanepe
MALZEMELER
4 adet Sandef Karadeniz Ekmeği
8 adet çeri domates
2 adet küçük boy salatalık
Süzme peynir
Siyah yeşil zeytin dilimleri
HAZIRLANIŞI
Karadeniz ekmeklerini kare olacak şekilde küçük kesiyoruz.
Domatesleri ikiye bölüyoruz salatalıkları yuvarlak şekilde doğruyoruz.
Zeytinlerini çekirdeğini çıkararak dilimliyoruz.
Ekmeklerin üzerine önce salatalıkları sonra peynirleri diziyoruz.
Domates ve zeytinleri de koyduktan sonra kürdan yardımıyla hepsini tutuşturuyoruz.
Ve şahane kanepelerimiz hazır. Herkese afiyet olsun.