Karadeniz Ekmeğinde Kanepe - Sandef Gıda

Pratik Lezzetler

Karadeniz
Ekmeğinde Kanepe

MALZEMELER

  • 4 adet Sandef Karadeniz Ekmeği
  • 8 adet çeri domates
  • 2 adet küçük boy salatalık
  • Süzme peynir
  • Siyah yeşil zeytin dilimleri

HAZIRLANIŞI

  1. Karadeniz ekmeklerini kare olacak şekilde küçük kesiyoruz. 
  2. Domatesleri ikiye bölüyoruz salatalıkları yuvarlak şekilde doğruyoruz. 
  3. Zeytinlerini çekirdeğini çıkararak dilimliyoruz. 
  4. Ekmeklerin üzerine önce salatalıkları sonra peynirleri diziyoruz. 
  5. Domates ve zeytinleri de koyduktan sonra kürdan yardımıyla hepsini tutuşturuyoruz. 
  6. Ve şahane kanepelerimiz hazır. Herkese afiyet olsun.