Yumurtalı, Kızarmış Peynirli Ekmek - Sandef Gıda
×
ANASAYFA
KURUMSAL
ÜRÜNLERİMİZ
ÜRETİM
REFERANSLAR
PRATİK LEZZETLER
İLETİŞİM
☰
ANA SAYFA
KURUMSAL
ÜRÜNLERİMİZ
ÜRETİM
REFERANSLAR
PRATİK LEZZETLER
İLETİŞİM
Pratik Lezzetler
Yumurtalı, Kızarmış
Peynirli Ekmek
MALZEMELER
4-5 adet Sandef tam buğday unlu ekmek
1 adet yumurta
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 çay bardağı beyaz peynir ( evde bulunan herhangi bir peynir çeşidi olabilir )
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Ekmeklerin üzerine sürmek için;
Tereyağ veya kahvaltılık margarin
HAZIRLANIŞI
Sandef tam buğday unlu ekmekleri yağlı kağıt serili tepsimize dizelim.
Diğer yandan derin bir kapta beyaz peyniri ezelim.
Üzerine 1 adet yumurtayı ve rendelenmiş kaşar peynirini ilave edip karıştıralım.
Dilimlenmiş ekmekleri üzerine tereyağ veya margarin sürüp üzerine peynirli harçtan koyup yayalım.
180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.